Den italienske vingård, Castello Banfi, der er beliggende nær Montalcino i Toscana, råder i alt over ca. 3.000 hektar. Vingården blev grundlagt i 1978, og der er i dag beplantet ca. 1.000 hektar med vin. Derudover råder vingården over et af Europas mest avancerede wineries samt en fæstning fra det 11. århundrede, som er indrettet som luksusrestaurant. Vingården er i dag særdeles velkendt for at producere gode vine af meget høj kvalitet. Dette har Castello Banfi tydeligt bevist ved vinde flere anerkendte konkurrencer og også 12 gange løbet med den flotte titel som “Bedste italienske vineri” ved Vinitaly.

Centine Rosé er produceret af druerne Sangiovese, Merlot og Cabernet Sauvignon, der er dyrket på Castello Banfis egne vinmarker i den sydlige del af Montalcino i Toscana. Denne vin har udelukkende været lagret på ståltanke for at bibeholde så megen frugt som muligt. Det er en harmonisk rosévin med intens pink farve, frisk duft af grønne æbler, kirsebær og banan, dejlig frugtig, sprød og velstruktureret smag samt en blid og behagelig eftersmag.

Centine Bianco er produceret af druerne Sauvignon Blanc, Pinot Grigio og Chardonnay, der er dyrket på vinmarker i Toscana. Vinen har været lagret dels på ståltanke og dels på franske egetræsfade.
Det er en elegant hvidvin med klar lys strågul farve og en delikat og meget frugtig duft med noter af pære, abrikos, lime og tomatblade. Frisk, saftig og velafbalanceret frugtsmag samt en behagelig eftersmag.