Medarbejdere

Vi glæder os til at se dig!

René

Chefen

René er butikkens ejer. Han startede butikken i 2000, hvor han startede ud med at have den i et hjørne af Slagter Palles butik. Snart fik butikken dog vokseværk og han flyttede til de lokaler, butikken består af i dag. René er altid klar med gode råd og forslag, og holder sig altid opdateret på hvad der sker inden for vin og spiritus.

Steen

2. Styrmand

Steen har arbejdet i butikken nærmest fra butikkens start i 2000, hvor han som ung 9-10-årig dreng cyklede som bud. Steen står altid klar til at betjene jer i butikken med et smil.

Dorte

Det kølige overblik

Dorte har været ansat siden 2012. Hun har ansvaret for aviser, blade og magasiner, chokolade, kaffe og te, så hun er altid klar til at sende et godt råd med på vejen, hvis du skal forkæle nogen.

 

Ebbe

Alderspræsident blandt ungarbejderne

Ebbe er, udover at være Renés nevø, den ældste af ungarbejderne. Han har været ansat siden 2014. Han holder pt. sabbatår efter gymnasiet, og vil derfor have lidt ekstra timer nede i butikken. Ebbe har altid gode forslag til drinks og højt humør.

Mille

Chefens den bette

Mille har været ansat i butikken siden 2020 og er Renés datter. Om der er håb for, at hun vil overtage butikken, må du selv spørge hende om. Hun har fritidsjob i butikken her og i Sportsmaster ved siden af, at hun går i gymnasiet.

Kristian

Ungarbejder fra Mølbæk-stammen

Kristians storebror, Elias, har haft arbejde i butikken, hvor han har gjort det rigtig godt. René ved, at når han har fat i noget godt blod – så er det med at hiolde fast i den linje, hvis man kan. Derfor har der selvfølgelig været arbejde til både Elias’ lillebror, Kristian, og hans lillesøster, Mette. Kristian har arbejdet i butikken siden 2018. Til daglig går han i HHX på Fjerritslev Gymnasium.

Mette

Nyeste ungarbejder fra Mølbæk-stammen

Mette arbejdet i butikken siden 2019. Til daglig går hun i 9. klasse på Fjerritslev Skole. Mette har butikkens sødeste smil og glæder sig altid til at hjælpe alle vores kunder.

Nicklas

Ungarbejder

Nicklas er butikkens hurtigste på de første meter og altid er serviceminded og klar med en frisk bemærkning. Han har arbejdet i butikken siden 2019. Han går i 9. klasse på Fjerritslev skole, når han ikke lægger dedikerede timer hos os.

Chauffører

Yderligere har vi også to chauffører, som flittigt kører ud med varer hver formiddag.