Her følger beskrivelse af vores lækre hvide smagekasse, som vi sælger i juli måned 2022.

Stony Creek Chardonnay, Padthaway er elegant let gylden i glasset. I duften møder man fine toner af citrus, friskslået græs og tropiske frugter som fersken. I munden opleves vinen fyldig og koncentreret, noterne fra duften går igen, og Stony Creek Chardonnay er elegant let gylden i glasset. I duften møder man fine toner af citrus, friskslået græs og tropiske frugter som fersken. I munden opleves vinen fyldig og koncentreret, noterne fra duften går igen, og man fornemmer de mange solskinstimer, druerne nyder godt af i Australiens varme. Her er en vin med masser af fylde og en flot blød balance i eftersmagen. En oplagt ledsager til fiskeretter og salater med fjerkræ.

Farmer’s Block Chenin Viognier er gylden i glasset med en flot bouquet af eksotiske frugter. Smagen er aromatisk og frisk med fersken og abrikos. Vinen er dejlig harmonisk med tilpas syre.
Denne vin er perfekt som velkomst eller som ledsager til lette forretter.

Avispa Blanco Biológico (Økologisk)  er en forfriskende hvidvin med en sart, lys gul farve med grønlige strejf. Duften er frisk med noter af græs og frugt. Smagen er velbalanceret med friske noter af nyslået græs og grønne æbler. Eftersmagen er let bitter og vedholdende. Server Avispa Blanco med alt godt fra havet, til forret og tapas eller prøv den med suppe, pastaretter eller fisk.

Castellani Villa Lucia Pinot Grigio fremstår med en lys farve med grønne reflekser. Duften er meget frisk med en anelse lime. Smagen er velafbalanceret, tør med god fylde og megen frugt. Eftersmagen er medium fyldig med god balance. En fin ledsager til ”alt godt fra havet”, lyse kødretter og milde, bløde ostetyper.

Lentz Riesling er svag gylden i glasset med grønne nuancer. Duften er meget elegant med god mineralitet samt noter af citrus og friske blomster. Smagen er flot balanceret med toner af lime, citrus og grapefrugt. En fin elegant eftersmag med god friskhed afslutter på flotteste vis en vin i fuld harmoni. Denne vin passer fremragende til fiskeretter, skalddyr og til lette tørre oste.

Viña Tarapacá Sauvignon Blanc er en sprød og lækker hvidvin med flotte grønne reflekser i glasset. Duften er præget af frisk græs og hyldeblomster. Smagen er fokuseret og med fin syre der giver en god længde i eftersmagen.
Denne hvidvin er en perfekt ledsager til sushi, lette fiskeretter og tørre oste.