Sommeren er over os, og selvom vejret lige pt. ikke viser det, er det stadig grillsæson. Og vi elsker det! Det smager stadig dejligt, også selvom solen og varmen ikke helt er med os lige nu. Vi har samlet 5 perfekte grillvin, som passer super til grillmad

Knife’n’Fork, Malbec (Argentina)
Lækker, intens Malbec med masser af kraft. Den er flot balanceret og smager dejligt af rosiner, sort peber, hindbær og en smule chokolade. Den er en meget typisk repræsentant for Argentinas nationaldrue, Malbec. Er fantastisk til en god bøf og grill!

Pago De Cirsus, Single Vineyard Oak Aged, Navarra (Spanien)
Skøn, intens vin, lavet på druerne Merlot, Tempranillo og Syrah, med en super balance mellem dem. Vinen har en blød frisk frugtsmag. Den smager af mørke, røde bær. Passer godt til fx lam og andet godt på grill!

Hayes Ranch, Zinfandel, Wente Vineyards (USA)
En kraftfuld zinfandel med tæt, varm og krydret smag. Den har smagsnoter af kirsebær, vanilje og jordbær. Den er lavet på druerne Zinfandel, Barbera og Petite Sirah. Den er fyldig og frugtig og fantastisk til krydrede retter og grillmad.

Nero D’Arcole DOC, Merlot (Italien)
Fantastisk vin, fremstillet på samme måde som Amerone, men på Merlot-drue primært, samt 10% Cabernet Sauvignon og 10% andre druer. Den har intensitet(især fra Cabernet Saugvignon-druen) og samtidig en blød frugtsmag og aroma som kommer fra Merlot-druen. Passer især godt til oksekød, vildt og grillretter generelt!

Brotte Cairanne Creation Grosset Cotes du Rhône Villages (Frankrig)
Denne vin har stor fylde og intensitet. Den er lavet på druerne Grenache, Mourvèdre, Syrah/Shiraz og Carignan. Den har smag af vilde bær, svesker og krydderier. Den er især god til svinekød og vildt.

Rigtig god fornøjelse!